dimecres, 11 de març del 2009

El PP s’apuja el sou

Els nostres companys de Corporació del PP continuen la seua carrera de fons de la prepotència.
El PP ens van proposar que apujàrem les retribucions que cobren tots els regidors de la Corporació. Fins ara cobràvem 300 € per ple municipal i 100 € per comissions informatives. Per més Plens i comissions que férem, només en cobraríem una de cada cosa; estes quantitats les cobrem tots els regidors.
A part, tan sols els regidors del PP cobren 250 € per Junta de Govern; així només cobrarien una d’estes reunions, en el cas que coincidiren en la mateixa setmana dos o més d’estes.
Per part del PP es va posar esta limitació el passat juny de l’any 2007, segons explicacions del Sr. Albert, amb la finalitat de contindre la despesa. Un raonament amb qual el BLOC hi coincideix. La setmana passada, sense buscar-ne cap tipus de consens, ens volien apujar a totes i totes el sou sense consultar-nos-ho. Volien eliminar-ne la limitació d'assistència, per a poder cobrar per cada Ple, comissió o Junta de Govern (de la qual només en forma part el PP) que fora realitzada; Així, anàvem a cobrar per totes i cadascuna d’aquestes reunions.

El BLOC vam votar en contra d’aquest augment de cobraments en la corresponent comissió informativa. Tanmateix, vam denunciar davant la premsa el següent:El PP de orpesa hace caja pese a la crisis. Públicament vam exposar que aquesta decisió del PP ens pareixia un abús i una falta de sensibilitat amb els veïns i empresaris que estan patint l’actual crisi. En el Ple següent, el Sr. Albert es va mostrar molest i amb una actitud “a la defensiva”, palesament grollera, tot acusant-nos amb el següent pseudoargument: “És molt bonic vindre al ple i dir que estem en crisi”. Allò que oblida el Sr. Albert és que ell mateix, i no una altra persona, va ser qui posà les retribucions generalitzades i il·limitades sense, consultar-nos-ho i ara ens les apuja, sense el nostre consentiment.
El BLOC manté el criteri d'austeritat i de deixar açò tal com està. En una demostració més del particular tarannà a què ens té avesats el Sr. Albert, ha pres la decisió de mantindre la limitació allí on estem tots els regidors del Ple i eliminar-la de la Junta de Govern, òrgan que ell mateix presideix i de la qual, només en forma part el PP. Conclusió: Vos vull apujar el sou i com que no n’esteu d'acord, aleshores ens l’apugem només els del PP.

PD: Aprofitem l’avinentesa per saludar el Sr. Albert, assidu visitant d’aquest blog, tot desitjant-li que no es prenga a malament la nostra crítica, la qual és únicament una de les nostres obligacions com a representants electes del poble d’Orpesa. Tanmateix, opinem que aquestes reflexions li poden ser útils com a guia per a futures decisions.

5 comentaris:

  1. m'agradaria saber el temps que els ocupa preparar les juntes de govern a alguns dels nostres concejals incluit el nostre benvolgut i viatjer alcalde, tenin en compte el que fan per el nostre poble i que un jornaler sense cualificacio ni titulació academica superior per guanyar 150 € te que treballar al menys jornada i mitja de 8 hores, els tindria que caure la cara de vergonya. Deuen tindre vicis molt cars de mantindre.

    ResponElimina
  2. Te donaré una dada perquè valores la preparació de la Junta de Govern del PP, mai n’ha cap debat, en les propostes se pase a la votació sense mes. En el cas del Plenari municipal no parle cap regidor (en l’excepció de Tomàs en temes urbanístics) només parla el Sr. Albert. He anat molts plenaris per feina i els regidors del partit que siguen parlen defensant les segues àrees. En el cas d’Orpesa, només l’alcalde.

    ResponElimina
  3. Quitando 2 personas del grupo popular, el resto no tienen oficio ni beneficio, por lo tanto tienen que vivir y comer, y otras cosas de alguna manera.
    Hay quien vive a costa de su mujer, otros a costa de las herencias recibidas, otros de las temporadas de verano en los negocios de sus familiares...., por lo tanto el sueldo hay que sacarlo de algún sitio.
    Lo que pasa es que ni para disimular que se lo ganan sirven, porque pasarse las horas en las que deben trabajar por media dedicación en los bares y restaurantes diciendo impropiedades a la gente corriente como yo nos quema mucho.
    Ahí podemos ver la categoría de los representantes de Oropesa, a quien representen, que se ocupan de tener el traje y la corbata en condiciones solamente a costa de los curritos como yo, que vaya bien o mal por lo menos cumplimos nuestro horario.
    En cualquier empresa la prueba de alcoholemia no la pasarían a la entrada del centro de trabajo (Ayuntamiento), y sería un despido fulminante.
    Ya que parece ser que el Sr. Albert de vez en cuando sigue éste blog, por lo menos a la vista de la gente podría enseñarles a sus aducandos que den otra visión del grupo que gobierna, como siempre unos por otros todos son iguales.
    CAMPANILLA.

    ResponElimina
  4. A banda de comentaris personals, en Orpesa tots ens coneixem, i la gent va votar de forma majoritària la llista del PP. El PP no entén que no es el moment d'apujar-se el sou, els falta sensibilitat. Al final saben que el vot romanes els surt molt a compte. Que tindre sensibilitat en la gent d'Orpesa.

    ResponElimina
  5. Josep Lluis:
    Los comentarios personales se hacen porque es lo único que la gente vemos, las cosas que ocurren dentro de la casa de todos "AYUNTAMIENTO", únicamente las sabeis quienes estais ahí representándonos, por lo tanto no podemos hablar de nada mas.
    La sensibilidad, te repito, no está a flor de su piel precisametne por eso salen los comentarios personales aunque algunos o la mayoría sean desagardables. Es lo que hay.
    Que uno tenga mayoría no quiere decir que sea un déspota o un irresponsable o que por lo menos no haya aprendido a quedar bien con sus votantes de puertas para fuera del Ayuntamiento, es su trabajo.
    Algunas familias sí que han notado ésta sensibilidad, han sido muy pero que muy sensibles con ellas, pero también tengo que decir que se pueden contar con los dedos de media mano.
    Si estais ahí es por nosotros.
    CAMPANILLA.

    ResponElimina