diumenge, 3 de maig del 2009

Millores en la N-340 al seu pas per Orpesa

La carretera N-340 al seu pas pel nostre terme municipal, en el tram de “les Costes” fins al límit del nucli urbà, presenta un estat molt deficient; amb molts clots, l’afonament parcial de l’asfalt, la qual cosa provoca el quartejament del paviment fins a desembocar en l’aparició d’autèntics clots i bonys una vegada han transitat els camions pesants, en els dos sentits. Aquesta situació es produeix perquè la zona té un pendent molt pronunciat que s’agreuja intensament pel desgast que efectuen les frenades. Açò, unit al gran trànsit que suporta el vial, ha conduït l’asfalt cap a una situació molt preocupant i perillosa, la qual pot provocat accidents que no desitgem.
Cal afegir que el tram adés esmentat no disposa de voral, tot comptant que es tracta d’una zona amb un pas de cicloturistes important. Des del BLOC som de l’opinió que, pel que fa a relació amb la seguretat de les persones, més val prevenir que curar.

Segons disposa l’organigrama de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment, les Unitats Provincials són les encarregades, legalment, de fer el manteniment i la conservació de les carreteres de titularitat estatal que discorren per les comarques de Castelló. Per part del BLOC hem proposat al PP instar la Unitat de Provincial Carreteres de l’Estat a Castelló, depenent del Ministeri de Foment, perquè pose en marxa, immediatament, mesures correctores per tal millorar l’estat actual de l’asfalt que recobreix els dos sentits de la N-340 a “les Costes d’Orpesa”, fins al límit del nucli urbà.

2 comentaris:

  1. De nuevo tiene que ser el Bloc el que proponga al P.P. instar a a la unitat de carreteras...., para que recuerden que el tramo de las cuestas de Oropesa se debe condicionar.
    No se si alguien de los lectores recuerda que en Oropesa tenemos un Senador, y otras ocasiones ha sido Diputado Nacional, al que Oropesa le ha pasado despercibida.
    Siempre que ha hecho alguna propuesta de carreteras ha sido para los desvios de Villarreal y toda esa zona, ¿Y su pueblo?, que poco se parece al Diputado provincial de Vall D'Alba por ejemplo.
    CAMPANILLA.

    ResponElimina
  2. Querida Campanilla, por parte del BLOC nos hacemos eco de los problemas y necesidades de Orpesa. Y hacemos propuestas para mejorar. A parte de la fiscalización y oposición al equipo de gobierno del PP, también hay que hacer propuestas. Sobre el tema del Sr. Ortiz sobran comentarios, Orpesa es muy pequeña y nos conocemos todos. No seré yo el que haga sangre de la gestión para Orpesa del Sr. Ortiz.

    ResponElimina